Kérdésed van? írj nekünk: webshop@kutyazoo.hu

Szűrés
Ár (Ft)
1 790 Ft - 21 490 Ft
Kiszerelés (kg)
0,4 kg - 10 kg
Kor
Méret
Termék státusza

Natures Protection

A Nature’s Protection-nél a minőség védelme az első. Ez a mi fő elvünk, amelyből nem engedünk. A minőség egy teljeskörű koncepció számunkra, beleértve az összetevőket, amelyeket termékeinkben használunk, és azokat a szolgáltatásokat, amelyeket hűséges ügyfeleinknek nyújtunk.

 

..

Korszerű gyárunkat éves szinten a TÜV, egy igen elismert és rangos német intézet ellenőrzi és termékeinket több alakalommal hivatalosan is díjazták már.

 

A tápok összetevői kizárólag olyan gyártóktól származnak, akik keresztül jutottak egy tanúsítási programon és akiket folyamatosan figyelemmel kísérünk mi és külső laboratóriumok.

 

Természetesen nem használunk génmódosított anyagokat egyik termékünkben sem.

 

Következetesen követjük  táplálkozási filozófiánkat, amely nem más, mint hogy tiszteletben tartjuk a kutyák és a macskák természetét. Nincsenek marketing trükkök termékeinkben!

 

 

A Nature’s Protection egyszerű, átlátható terméksort kínál számtalan előnnyel, amely a kutyák és macskák különleges táplálkozási igényeit is kielégíti, legyen szó életkori, életmódbeli vagy egyedi sajátosságokról.

 

A nemzetközi állateledel szakértők, állatorvosok a korszerű gyártási technológiát használva, zökkenőmentesen hozták létre a Nature’s Protection termékcsaládot. Az Ön felé támasztott elkötelezettségünk még ennél is több! Honlapunkon keresztül minden olyan tanácsot, termékleírást elérhetővé teszünk,  amelyre szüksége lehet ahhoz, hogy kedvence hosszú és egészséges életet élhessen.

 

Gratulálunk ahhoz, hogy a Nature’s Protection-t választotta! Ez egy felelős és megfizethető választás, ha kutyája vagy macskája optimális egészségét és jó közérzet szeretné biztosítani.

 


12termék 112
12termék 112

Miben különbözünk másoktól?

A Nature’s Protection csapata, akik állatorvosokból és táplálkozási szakértőkből állnak, valamint  gyártási szakértőkből, pontosan tudják, hogy a jó minőségű táplálkozás komoly hatással van az egészséges és hosszú életetre. Ezt a tudást és szakértelemet következetesen alkalmazzák a termékek fejlesztésében.

 

A termékskála számtalan előnyt kínál, amely kiterjed a különböző igényekre. Különböző életszakaszokra, életmódra és egyedi feltételekre. Pontosan emiatt a termékeket csak olyan üzletekben értékesítik, ahol a vásárló személyre szabott tanácsadásban részesülhet.

 

Táplálkozási filozófiánk: Minden, amire egy kutyának és macskának szüksége lehet

 

1. ..

Táplálkozási filozófiánk nagyon egyszerű, de nagyon hatékony. Termékeink nem olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek csak azt a célt szolgálják, hogy az emberi táplálkozási szokásait lemásolják. Számunkra a kutya és a macska áll a középpontban, Ők kerülnek céltudatosan fókuszba.

 

2.

A kutyákat a legjobb etetési módon, ragadozóként kell táplálni. Éppen ezért mindig minőségi hús forrást talál tápjainkban, mint első számú összetevő.  A táp bakteriológiai minőségének védelme érdekében, szándékosan döntöttünk úgy, hogy nem használunk úgynevezett friss húst tápjainkban, amely rengeteg vizet tartalmaz... mi szárított húsokkal dolgozunk, amelyeknek stabil tápértéke van.

 

3.

A macskák igazi ragadozók. Hús alapú fehérjékre és állati zsírra van szükségük, ahhoz, hogy túléljék. Éppen ezért mindig kiváló minőségű húsforrást talál első számú összetevőként a tápokban.

 

4.

A zsírforrások biztosítják az energiát és a megfelelő mennyiségű és egyensúlyú Omega 6 és Omega 3 zsírsavakat, amelyek nélkülönözhetetlenek az egészséges bőr és a fényes szőrzet kialakulásához, valamint a jól működő immunrendszerhez.

 

5.

A gondosan válogatott szénhidrátforrások gyors energiát biztosítanak a játékhoz és a munkához, míg a rost források a megfelelő bélben való áthaladást segítik, mindez kevés székletet eredményez, ami az optimális emésztés jelez.

 

6.

Az ásványi anyag és vitamin tartalma igazodik a kutya fajtájához és az életkorához,  a csontozathoz és a jól működő minden más anyagcsere-funkciókhoz. Bármilyen vitamin és / vagy ásványianyag táphoz történő hozzáadása felesleges, sőt ellenjavallt.

 

7.

Szakembereink a tápokat a legújabb táplálkozástudományi ismereteknek megfelelően fejlesztették ki. Emelett nagyon speciális előnyöket is biztosítanak a tápok, amelyek a tápokon található ikonok mutatnak be.

 

8.

Minden termékelőny megbízható, tudományos adatok alapján került kifejlesztésre. Nem végzünk és nem támogatunk állatkísérleteket. Minden tápunkat kennelben vagy családi környezetben élő kutyák és macskák ettek először, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a táp elfogadása és emészthetősége megtámadhatatlan.

 

9.

Nem használunk mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket. Termékeink természetesen finomak!

 

10.

Végül, de nem utolsósorban: mi is fejlesztünk! Ennek eredményeként jött létr a MicroZeoGen, amely egy egyedülálló táplálkozási áttörést jelent, kizárólag a Nature’s Protection tápokban található meg. Nincs más olyan szuperprémium állateledel, amely ilyen előnyöket biztosít.