Kérdésed van? írj nekünk: webshop@kutyazoo.hu

Hűségprogram

Gyűjtsd a hűségpontokat és váltsd be már a következő vásárláskor!

A hűségpont rendszer lényege, hogy minden regisztrált vásárlónak a vásárlást követően, minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá. A későbbi vásárlások során lehet a meglévő hűségpontokat felhasználni. A regisztrációért cserébe 100 pontot írunk jóvá!

1 hűségpont 1 Ft-ot jelent

A termék hűségpont értékét vásárláskor a termék adatlapján az adatok fül alatt ellenőrizni tudod, a rendelés feladásakor pedig az összesített pontokat látod, ennyi pont jár a megvásárolt termékek után.

Aktuális hűségpont egyenlegedet bármikor nyomon követheted. Belépést követően a felső menüsor profil menüpont kedvezmények füle alatt ellenőrizheted.

A termékek kosárba helyezése után azonnal láthatod beváltható pontjaidat, amelyeket azonnal felhasználhatsz, (így a végösszeg is automatikusan csökken) vagy tovább gyűjtögetés céljából későbbre is halaszthatsz.

Fontos tudnivalók a hűségpontokkal kapcsolatban:

1. Kizárólag az internetes megrendelések után jár hűségpont.

2. A rendelés után járó hűségpontok minden esetben akkor íródnak jóvá, ha a megrendelt termék átvételre került, és a számla ki lett egyenlítve.

3. A már összegyűjtött hűségpontok a jóváírástól számított 6 hónapig érvényesek. Fontos, hogy ilyenkor nem a teljes pontegyenleg nullázódik, hanem csak a 6 hónapnál régebbiek.

4. A felhasznált pontok értéke nem haladhatja meg a megrendelés végösszegének a 15%-át. A fennmaradó hűségpontok egy későbbi vásárlás során beválthatóak lesznek.

5. Minimum 500 pontot kell felhasználni egy vásárlás alkalmával!