Kérdésed van? Hívj minket! +36205244474

Trixie Játék Activity Szövet Könyv, Stratégiai Játék, 50x34cm
Trixie Játék Activity Szövet Könyv, Stratégiai Játék, 50x34cm
14 190 Ft 
8 690 Ft
39

Trixie Játék Activity Szövet Könyv, Stratégiai Játék, 50x34cm

Gyártó
Trixie
Raktáron
14 190 Ft 
8 690 Ft
Kezdete: 2023.06.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 39
Megtakarítás 5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 87 Ft
Részletek
A szippantó könyv játékra csábít
A kutyák nem csak fizikailag, hanem lelkileg is kihívást szeretnének kapni. A szippantókönyv segít változatosságot hozni a kutya mindennapjaiba és lelkileg is kihívás elé állítja kedvencét. A különböző méretű gyapjúrétegekből álló stratégiai játék egy több oldalas könyvet alkot, amelyet négylábú barátja szeretne felfedezni. A szövetrétegek kiváló búvóhelyet biztosítanak azoknak a finomságoknak, amelyeket szeretné, ha kutyája mancsával vagy pofával előkeresne.
A Dog Activity játékot kutyája szárazeledelével is megtöltheti, hogy izgalmasabbá tegye a napi etetést. Mivel játék közben lelassul a táplálékfelvétel, a szippantókönyv különösen alkalmas azoknak a kutyáknak, akik lenyelik a táplálékukat. Annak érdekében, hogy az intelligens játék megtartsa alakját és ne gyűrődjön össze, egy műanyag tányér van beépítve a belsejébe. A mellékelt kiképzési kézikönyv hasznos tippeket tartalmaz, amelyekkel izgalmassá teheti kedvence számára a könyvet.
Használati útmutató
1. Első lépésben kedvencének arra a következtetésre kell jutnia, hogy a Stratégiai Szövet Könyv ízletes meglepetéseket kínál. Szórjon néhány finomságot a szőnyegre és hagyja, hogy kedvence megegye miután kimondott egy jelzőszót, mint a „keresd” vagy „játszik”. Amikor minden finomságot megtalált és megevett, fejezze be ezt a játékrészt pl. "vége" vagy "kész". Ismételje ezt néhányszor.
2. Ha kutyája izgatott és várakozással teli, amikor előkészíti a szippantószőnyeget, folytathatja a további jutalomfalatok elhelyezését még néhány réteg szövetben úgy, hogy a finomságokat jobban elrejti.
Kezdésként néhány könnyen megtalálható búvóhelyet keressen, hogy a csemege még mindig látható legyen és növelje a játék nehézségi szintjét fokozatosan azáltal, hogy a nehezebbé teszi a rejtett finomságok megtalálását. Kezdje el és fejezze be a játékot világos jelzésekkel, ahogy korábban.
3. Ezt követően a finomságokat mindenhol elrejtheti a könyvben és több réteg szövet alatt. Kedvence érzi a finomságok illatát a szöveten keresztül. Ha néhány próbálkozás után sem jár sikerrel, nyújtson neki segítséget a keresésben.
A termék mérete: 50x34cm
Mosógépben 30 fokon mosható.
Adatok
Cikkszám
TRX32048
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek