Kérdésed van? írj nekünk: webshop@kutyazoo.hu

Skudo-Pet-Cat-Kullancs-es-Bolhariaszto
Skudo Pet Cat Kullancs És Bolhariasztó
9 490 Ft 
5 490 Ft
42

Skudo Pet Cat Kullancs És Bolhariasztó

SKUDO PET CAT - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék macskák részére.
Egy nagyon hatékony védelem kullancsok és bolhák ellen kedvence részére.
Ez az elektronikus kullancs- és bolhariasztó készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amely zavarja a parazitákat és arra kényszeríti őket, hogy ne tartózkodjanak az állat közelében. Egyidejűleg egy preventív (profilaxis) hatása van, mely gátolja a későbbi fertőződéseket. A piros nyelv eltávolításával a készülék folyamatosan működik 10 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek. Az elem állapota ellenőrizhető, csak nyomja meg a készülék gombját finoman egy hegyes eszközzel. A gyakori ellenőrzés csökkenti az elem élettartamát. Csatolja a készüléket a cica nyakörvére, hangszóróval a mellkasa felé. A riasztó nedvesség hatására nem károsodik, bár nem vízálló, így a vízzel való közvetlen érintkezést kerülni kell. Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot. Hatását 3m sugarú körben fejti ki. Ne nyissa ki!

Gyártó
Skudo
Várható szállítás
2024.05.23
Csomagautomatába szállítás
1090 Ft
GLS házhozszállítás
1490 Ft
Raktáron
9 490 Ft 
5 490 Ft
Kezdete: 2024.05.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 42
Megtakarítás 4 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 55 Ft
Szerintünk ezekre a termékekre is szükséged lehet!
Részletek
Skudo Pet Cat kullancs és bolha távoltartó készülék macskáknak

Új generációs, ellenőrző leddel ellátott, sárga színű ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék macskáknak, kutyáknak, vadászgörényeknek és embereknek (gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is) egyaránt.

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96,4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki. A 40 kHz-es, ultrahangos távol tartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását. Ezt a készüléket fejlesztették tovább a vásárlói igényeknek megfelelően a Milánói Egyetemen és az újgenerációs készüléken már ellenőrizhető a Skudo készülék működése.

Használata:

Bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból a készüléket. Húzzuk ki a piros nyelvet, ettől a pillanattól kezdve működik a készülék, működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja. Leállítani nem lehet. A készülék előoldalán található egy apró lyuk. Amennyiben szeretnénk ellenőrizni, hogy a készülék működik-e, egy tűvel nyomjuk meg a lyukban található felületet. Ha a készülék működik az ellenőrzőfény felvillan.
Az aktiválástól számított kb. 10-12 hónapon keresztül távol tartja a kullancsokat és bolhákat.

Figyelem!

Az időjárástól függően (túl hideg tél és túl meleg nyár) esetén ajánlatos 10 hónap után új készüléket vásárolni, az 1 éves élettartam optimális körülmények között értendő. A Skudo készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen.
A magyarországi erős kullancsfertőzöttség miatt érdemes más készítményekkel együtt használni, konzultáljon a termék forgalmazójával. Az új generációs Skudo-t 3 színben forgalmazza a gyártó Skudo Dog – Piros, Skudo Cat – Sárga és Skudo Baby – Fehér színekben, ezen termékek csak színükben különböznek egymástól, hatásuk, élettartamuk azonos!

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés. Természetesen fürdetés, úszás idejére le kell venni, de utána –szárítkozás után– mielőbb visszatenni.
Használható kölyök (már 4 hetes kortól), vemhes, idős, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Fontos!

Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!
A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!
Erősen élősködök által fertőzött egyedeket először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

Garancia:

A gyártó csak a gyártási anyaghibára vállal garanciát.
A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre, a víz okozta működésképtelenségre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztésére sem.

Kapható méretek: 2,8cm (átmérő)

A Skudo Pet Cat kullancs- és bolhatávoltartó készülék jellemzői:

- Ultrahangos technológia: A készülék új generációs, sárga színű, ultrahangos technológiával működik, hatékonyan távoltartva a kullancsokat és bolhákat.
- Univerzális alkalmazhatóság: Kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek, valamint embereknek (gyerekek, felnőttek, idősek) egyaránt használható.
- Kiváló hatásfok: Az olaszországi Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke által fejlesztett készülék átlagosan 96,4%-os hatásfokkal rendelkezik.
- 40 kHz-es ultrahangos távoltartás: A készülék 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását az állat és ember környezetében.
- Ellenőrizhető működés: A készülék működése könnyen ellenőrizhető, és a ellenőrzőfény segítségével megbizonyosodhatunk arról, hogy a készülék aktív.
- Hosszú élettartam: Az aktiválástól számított kb. 10-12 hónapon keresztül hatékonyan távoltartja a kullancsokat és bolhákat.
- Időjárásálló kialakítás: Bár cseppálló, fontos tudni, hogy nem vízálló, így a készülék használata után szárítás javasolt.
- Univerzális használat: Használható kölyök, vemhes, idős, beteg vagy stresszre érzékeny állatok esetében, valamint emberek számára is veszélytelen.
- Különböző színek: Az új generációs Skudo-t három különböző színben kínálják: Skudo Dog – Piros, Skudo Cat – Sárga és Skudo Baby – Fehér.
- Kapható méret: A készülék átmérője 2,8 cm, biztosítva a könnyű és kényelmes viselést minden méretű állat számára.
Adatok
gtin
8026756000547
EAN
8026756000547
Foxpost kiszállítás
1190 Ft
Cikkszám
OKAP01BYB17
Tömeg
20 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek