Kérdésed van? írj nekünk: webshop@kutyazoo.hu

Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó
Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó
10 790 Ft 
7 990 Ft
26

Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó

Gyártó
Skudo
Várható szállítás
2024.06.03
Csomagautomatába szállítás
1090 Ft
GLS házhozszállítás
1490 Ft
Raktáron
10 790 Ft 
7 990 Ft
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény 26
Megtakarítás 2 800 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 80 Ft
Részletek
Skudo Human Blue ki-be kapcsolható, ultranhangos kullancs és bolha távoltartó készülék

Skudo Human ultrahangos kullancs és bolhariasztó – Új generációs, ki-be kapcsolható, ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek egyaránt. Eredeti olasz termék!

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96,4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki. A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását. Ezt a készüléket fejlesztették tovább a vásárlói igényeknek megfelelően a Milánói Egyetemen és az újgenerációs készüléken már ellenőrizhető a Skudo készülék működése.

Használata:

Bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból a készüléket. Húzzuk ki a piros nyelvet, ettől a pillanattól kezdve működik a készülék, működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja. Leállítani nem lehet. A készülék előoldalán található egy apró lyuk.
Az aktiválástól számított kb. 10-12 hónapon keresztül távol tartja a kullancsokat és bolhákat.
A készüléket ne hordjuk zsebben vagy zacskóban, hiszen ezzel korlátozzuk az ultrahang terjedését. Lehetőleg akasszuk nyakba vagy a ruhára és azon kívül lógjon.

Figyelem!
Az időjárástól függően (túl hideg tél és túl meleg nyár) esetén ajánlatos 10 hónap után új készüléket vásárolni, az 1 éves élettartam optimális körülmények között értendő. A Skudo készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen.
A magyarországi erős kullancsfertőzöttség miatt érdemes más készítményekkel együtt használni, konzultáljon a termék forgalmazójával. Az új generációs Skudo-t 3 színben forgalmazza a gyártó Skudo Dog – Piros, Skudo Cat – Sárga és Skudo Baby – Fehér színekben, ezen termékek csak színükben különböznek egymástól, hatásuk, élettartamuk azonos!

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés. Természetesen fürdetés, úszás idejére le kell venni, de utána –szárítkozás után– mielőbb visszatenni.
Használható kölyök (már 4 hetes kortól), vemhes, idős, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Fontos!
Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!
A készülék nem öli az élősködőket, hanem távol tartja!
Erősen élősködök által fertőzött egyedeket először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

Garancia:

A gyártó csak a gyártási anyaghibára vállal garanciát.
A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre, a víz okozta működésképtelenségre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztésére sem.

Kapható méretek: 2,8cm (átmérő)

Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó - Legfontosabb Jellemzők:

-

Ultrahangos technológia: A készülék új generációs ultrahangos távol tartóval rendelkezik, mely hatékonyan távol tartja a kullancsokat és bolhákat egyaránt.

-

Széles körű alkalmazhatóság: Kifejezetten tervezve gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek. Rugalmas használat a család minden tagjának.

-

40 kHz-es ultrahangos technológia: A hatásfokát 2-3 méteres körzetben fejti ki, biztosítva a hatékony védelmet.

-

Hosszú élettartam: Az 1 éves élettartamú lítiumos elemmel ellátott készülék kb. 10-12 hónapig biztosítja a kullancs- és bolhatávoltartást.

-

Könnyű aktiválás: Egyszerűen kinyitható műanyag védőcsomagolásból, és az aktiválás után folyamatosan működik.

-

Vízállóság: Bár cseppálló, fontos megjegyezni, hogy nem vízálló. Használat után érdemes szárítani.

-

Állatokra is alkalmazható: Használható kölyök, vemhes, idős, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

-

Kisgyerekek és idősek számára is biztonságos használat: Figyelmeztetés a szülői felügyelet fontosságára, kisgyerekek esetében a szájba vétel elkerülése érdekében.

-

Garancia: A gyártó garanciát vállal a gyártási anyaghibára, és hangsúlyozza a víz okozta károk vagy mechanikai sérülések nem tartoznak a garancia hatálya alá.
Adatok
EAN
8026756000554
Foxpost kiszállítás
1190 Ft
Cikkszám
OKAP02B15
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek