Kérdésed van? írj nekünk: webshop@kutyazoo.hu

Skudo-Human-Baby-Kullancs-es-Bolhariaszto
Skudo Human Baby Kullancs És Bolhariasztó
9 490 Ft 
5 490 Ft
42

Skudo Human Baby Kullancs És Bolhariasztó

SKUDO BABY - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék gyermekek részére.
Mivel a gyermekek sokkal érzékenyebbek és sérülékenyebbek, így védelemre szorulnak. A SKUDO BABY egy természetes és biztonságos védelem, mely nem jelent kockázatot jólétükre. A bolhacsípés gyakran okoz bőrgyulladásos allergiát, melyet az erősen allergizáló bolhanyál vált ki. Ez az készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amely zavarja a parazitákat és, nem zavarva az embereket és az állatokat, így védi a gyermekeket kültéri játék közben, illetve ha állatokkal játszanak. A készüléket fel lehet akasztani babakocsira, csuklóra, nyakba, perforált oldalával befelé. A riasztó nedvesség hatására nem károsodik, bár nem vízálló, így a vízzel való közvetlen érintkezést kerülni kell. Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot. A kis nyelv eltávolításával a készülék piros fénye villogni kezd (10x), majd folyamatosan működik 10/12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek. Az elem állapota ellenőrizhető, csak nyomja meg a készülék gombját finoman egy hegyes eszközzel. A gyakori ellenőrzés csökkenti az elem élettartamát. Hatását 3m?-en fejti ki. Ne nyissa ki! 3 éves kor alatt ne adja a gyermek kezébe, felügyelet mellett használja!
Gyártó
Skudo
Csomagautomatába szállítás
1090 Ft
GLS házhozszállítás
1490 Ft
9 490 Ft 
5 490 Ft
Kezdete: 2024.07.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény 42
Megtakarítás 4 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 55 Ft
Részletek
Skudo Human Baby ultrahangos kullancs és bolha távoltartó készülék

Új generációs, ellenőrző leddel ellátott, ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék elsősorban kisgyermekeknek (gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is).

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96,4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki. A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását. Ezt a készüléket fejlesztették tovább a vásárlói igényeknek megfelelően a Milánói Egyetemen és az újgenerációs készüléken már ellenőrizhető a Skudo készülék működése.

Használata:

Bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból a készüléket. Húzzuk ki a piros nyelvet, ettől a pillanattól kezdve működik a készülék, működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja. Leállítani nem lehet. A készülék előoldalán található egy apró lyuk. Amennyiben szeretnénk ellenőrizni, hogy a készülék működik-e, egy tűvel nyomjuk meg a lyukban található felületet. Ha a készülék működik az ellenőrzőfény felvillan.
Az aktiválástól számított kb. 10-12 hónapon keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat.

Figyelem!

Az időjárástól függően (túl hideg tél és túl meleg nyár) esetén ajánlatos 10 hónap után új készüléket vásárolni, az 1 éves élettartam optimális körülmények között értendő. A Skudo készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen.
A magyarországi erős kullancsfertőzöttség miatt érdemes más készítményekkel együtt használni, konzultáljon a termék forgalmazójával. Az új generációs Skudo 3 színben kapható, Skudo Dog – Piros, Skudo Cat – Sárga és Skudo Baby – Fehér színekben, ezen termékek csak színükben különböznek egymástól, hatásuk, élettartamuk azonos!

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés. Természetesen fürdetés, úszás idejére le kell venni, de utána –szárítkozás után– mielőbb vissza kell tenni.
Használható kölyök (már 4 hetes kortól), vemhes, idős, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Fontos!

Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!
A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!
Erősen élősködök által fertőzött egyedeket először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

Garancia:

A gyártó csak a gyártási anyaghibára vállal garanciát.
A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre, a víz okozta működésképtelenségre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztésére sem.

Kapható méretek: 2,8cm (átmérő)

A Skudo Human Baby ultrahangos kullancs és bolha távoltartó készülék jellemzői:

- Ultrahangos technológia: A készülék 40 kHz-es ultrahanggal működik, hatását 2-3 méteres körzetben fejti ki, biztosítva a hatékony kullancs- és bolhatávoltartást.
- Fejlett ellenőrzési rendszer: Az ellenőrző led segítségével a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik a készülék működését, biztosítva a folyamatos védelmet.
- Klinikailag tesztelt hatékonyság: A Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke által kifejlesztett készülék 1992 óta bizonyítottan magas, átlagosan 96,4%-os hatásfokkal működik.
- Hosszú élettartam: Az 1 éves élettartamú lítiumos elemnek köszönhetően a készülék kb. 10-12 hónapon keresztül hatékonyan működik aktív használat során.
- Univerzális felhasználás: Ideális kisgyerekeknek, felnőtteknek, időseknek, valamint kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek is.
- Időjárásállóság: Bár cseppálló, a készülék nem vízálló, ezért fontos a szárítás és a víz kerülése a használat során.
- Színkódolt kivitel: A Skudo Dog, Skudo Cat és Skudo Baby változatok különböző színekben kaphatók, de hatásuk és élettartamuk azonos.
- Könnyű használat: Egyszerű aktiválás a piros nyelv kihúzásával, és a készülék viselése ruházaton kívülre ajánlott, például óraszíjra, övre vagy nyakba akasztva.
- Biztonságos emberre és állatra: A készülék használata veszélytelen mind emberre, mind állatra, beleértve a kisgyerekeket és időseket is.
- Garancia: A gyártó garanciát vállal a gyártási anyaghibákra, de nem terjed ki megrágás vagy mechanikai sérülések, víz okozta működésképtelenség, valamint helytelen rögzítésből eredő elvesztés esetén.
Adatok
gtin
8026756000530
EAN
8026756000530
Foxpost kiszállítás
1190 Ft
Cikkszám
OKAP01BBB16
Tömeg
2 kg/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek