Kérdésed van? Hívj minket! +36205244474

PowerCat Szilika Macskaalom 3.8L
PowerCat Szilika Macskaalom 3.8L
4 190 Ft 
3 690 Ft
12

PowerCat Szilika Macskaalom 3.8L

Gyártó
Powercat
Raktáron
4 190 Ft 
3 690 Ft
Kezdete: 2023.06.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 12
Megtakarítás 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 37 Ft
Részletek
Egy 3,8 literes zsák kiszolgálja a macskáját legalább 1 hónapig. A szilikonos macskaalom elszívja és magába zárja a kellemetlen szagokat. Az alom speciális mérete, alakja és szerkezete benntartja a szemeket az alomtálcában, nem fog cicája szőrére tapadni. Tisztán, frissen, szárazon és szagmentesen tartja az alomtálcát. Teljesen elszívja a nedvességet és megállítja a baktériumok elszaporodását. Az alom szagtalan és száraz marad. A szilikonos macskaalom szilika gélből készült, ami egészségesebb a cicának és Önnek is. A legtöbb alom poros és irritálja a szemet és az orrüreget. A szilikonos macskaalom 100% szagtalan, természetes, nem mérgező és környezetbarát. HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Töltse fel az alomtálcát kb. 3 cm-re. Távolítsa el a szilárd végterméket és "rendezze" el az almot, hogy elősegítse a frissességet. Ha több macska használja az almot, rövidítse le a használati időt. Ne növelje meg az előírt mennyiséget. Az elhasznált almot dobhatja a szemetesbe vagy eláshatja kertjében. FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Állapotos nők és immunrendszeri betegek óvatosan kezeljék, mindig mossanak kezet az alomtálca tisztítása után.
Fontos!
- Az almot meleg és száraz helyre helyezzük a vizelet gyorsabb felszívódása érdekében.
- Első használatkor lehetőleg keverjük össze a régi alommal.
- Ha az átitatott szemek besötétednek, a hatékonyság nem csökken.
- Ha több macska használja a macska wc-t egyszerre, gyakrabban kell üríteni (2 macska esetén cserélje 15 naponta, 3 macska esetén 10 naponta). A töltési mennyiségen nem kell változtatni.
- Az elhasznált alom biológiailag lebontható. Eláshatja a kertben, a szemek elporladnak egy bizonyos idő után. (Legalább 1 méternél messzebb ássa el a fáktól és a növényektől).
Adatok
Cikkszám
AGROS3054
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek