Kérdésed van? Hívj minket! +36205244474

Trixie Játék Activity Görgős Tál, o 28 cm
Trixie Játék Activity Görgős Tál, o 28 cm
12 690 Ft 
7 590 Ft
40

Trixie Játék Activity Görgős Tál, o 28 cm

Gyártó
Trixie
Raktáron
12 690 Ft 
7 590 Ft
Kezdete: 2023.06.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 40
Megtakarítás 5 100 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 76 Ft
Részletek
- forgatóelemmel ellátott társasjáték
- az alaplapon lévő hornyok elősegítik a lassú takarmányfelvételt
- állítható nyílás
- napi etetésre is használható
- csúszásmentes a gumigyűrűnek köszönhetően
- műanyag
- megfelel a 18. szakasz szerinti állatjóléti előírásoknak (AT)

1. Ez a játék egy közös tevékenység kutya és gazdája számára. Ne hagyja kedvencét felügyelet nélkül a játékkal!
2. Helyezze el a játékot úgy, hogy a kutya szabadon körbe tudjon futni körülötte és megtalálja az optimális pozícióját a játékban.
3. Válasszon nyugodt légkört az edzéshez. Egyszerre egy időben csak egy kutyával eddzen.
4. Válassza ki a játék megkezdésének optimális időpontját. Ne indítsa el a játékot közvetlenül a kutya etetése után. Ajánljuk, hogy várjon legalább 1,5 órát az étkezés után.
5. A kutyája túlterhelésének elkerülése érdekében csak rövid (max. 10 perces) egységben eddzen, azonban naponta többször is edzhet.
6. Mindig tűzzön ki apró célokat és ne várjon túl sokat a kutyájától. Ez mindkettőjüknek sok szórakozást fog nyújtani az edzés során.
7. Az elején segítse a kutyát a feladatban, hogy motivált maradjon. Fontos, hogy kutyája tisztességesen sikeres legyen, gyorsan, hogy valami pozitívhoz kapcsolja a játékot.
A kezdeti szakaszban kutyájának is adhat egy csemegét - már a próbálkozásért is. Miután a kutyája megértette, hogy ez egy "etetős játék", gyorsan élvezni fogja a használatát.
8. Ha a kutyája nem old meg egy feladatot, segítsen neki, vagy tegyen egy lépés visszafelé a képzésben. A kutyát soha nem szabad szidni illetve megbüntetni.
9. Hogy felkeltse kutyája érdeklődését, töltse ki a játékot finomságokkal, az elején az ő jelenlétében. A nehézségi szint növelése érdekében ezt később megteheti akkor, amikor a kutyája nincs jelen.
10. Mindig kezdje a játékot egy kezdőjellel (pl. "játssz"), és fejezze be egy végző parancsszóval (pl. "vége"), ha a kutyának sikerült kivenni az összes finomságot. Amikor a kutyája engedelmeskedett a jelnek, a játék leállításához jutalmazza meg egy utolsó csemegével.
11. A képzésnek mindig sikerrel kell végződnie.
Fontos: Ebben a játékban valójában nincs "rossz", vagy "helyes".
Minden kutya egyéniség – akárcsak mi, emberek – és megtalálja a saját maga megközelítését. Hagyja, hogy kutyája döntse el, hogy a feladatot a pofájával vagy a mancsaival akarja-e megoldani. Ez azt jelentheti, hogy eltérhet a következő utasításoktól. Az utasítások csupán javaslatok, hogyan találjon együtt egy egyszerű és megvalósítható megközelítést a kutyájával.
Fontos megjegyezni: Ne engedje meg kutyájának elvinni, vagy elpusztítani a játékot (mivel ez gyakran a frusztráció és/vagy túl sok megerőltetés jele).
Jó szórakozást és sikereket kíván Önnek és kutyájának.
Kérjük, az összes lépést egymás után hajtsa végre. Csak akkor emelje meg a nehézségi szintet, amikor a kutyája képes problémamentesen végrehajtani az előző edzési szakaszt. Mindegyik sikeres akció után dicsérje meg a kutyáját.
1. A dob:
a. Töltse fel a dobot a kutya jelenlétében.
b. Ahhoz, hogy először könnyebb legyen a kutyájának, állítsa be a belsőt hengert a legnagyobb furatméretre.
c. Mutassa meg kutyájának, hogy a dob forgatásakor kiesik a finomság és biztassa, hogy ő maga forgassa meg a dobot. Ehhez adjon neki egy Start jelet, mint például a "Forgasd". A kutyája ezután megpróbálja megfordítani a dobot az orrával, vagy a mancsával.
d. Gyakorolja a kutyájával a forgó mozgást, és győződjön meg róla, hogy nem próbálja eltolni a dobot, hanem inkább megérti, hogy a finomságok ki fognak esni, amikor a dob forog.
2. Hornyok:
A barázdák elosztják a kihulló finomságokat az egész tálcán és ez lassú táplálékfelvételre ösztönzi őt.
A játék átmérője 28cm.
Adatok
Cikkszám
TRX32007
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek