Kiemelt termékeinket és 20.000 Ft feletti rendeléseket INGYEN szállítjuk!

Kérdésed van? Hívj minket! +36205244474

Levegopumpa-Ap120-25W-TRX86300
Levegőpumpa Ap120 25W - TRX86300
4 279 Ft

Levegőpumpa Ap120 25W - TRX86300

Akvárium levegőztető pumpa
Használati útmutató
-Helyezze el úgy az akvárium levegőztető pumpát, hogy ne tudjon beleesni a vízbe, és ne legyen a víz szintje alatt sem, nehogy visszafolyjon a készülékbe a víz (1-3. grafikon). Ha ez nem lehetséges, akkor használja a pumpából az akváriumba vezető tömlőben lévő biztonsági szelepet.
-Az akvárium levegőztető pumpa folyamatos működtetésre alkalmas. Csak a membránok kophatnak el. Cserélni kell a membránokat, ha a pumpából jövő levegőmennyiség láthatóan csökken - csak eredeti alkatrészt használjon.
-A levegőztető pumpa javítása: Vigyázat! Ne hagyja, hogy víz kerüljön a pumpába, amikor kiszedi a köveket, szűrőket, dekorációt az akváriumból. Működés közben távolítsa el a csövet a pumpából. Ezután folytathatja az akváriumi fauna eltávolítását.
-A pumpa teljesítménye nagymértékben függ a beszívott levegő átfolyó arányára. Mivel a külső levegő sosem szennyeződés- és pormentes, így a szűrő lemeze hosszabb használat után szennyezetté válhat, így ki kell cserélni. Csak eredeti alkatrészre cserélje ki!
-Gőz csökkenése: Általában a köveknél történt elzáródás okozza. Alga és egyéb szemcsék kerülnek az akváriumból a szűrőbe, amik károsítják a membránt. Hetente ellenőrizze le úgy, hogy egy kis vizet önt a kövekre és átfolyatja a köveken. Ha a víz nem folyik át, akkor be van dugulva.
-Az átpumpált levegőmennyiséget a tömlőfogóval tudja állítani.
Figyelem! Kövesse az alábbi biztonsági intézkedéseket a sérülések és balesetek elkerüléséért. Különös figyelmet kell fordítani, amikor az elektromos készülékekhez nyúl az akváriumban az áramütés elkerülése érdekében.
-Olvassa el a használati útmutatót mielőtt használni kezdi a levegőztetőt. Kövesse az összes biztonsági utasítást.
-Ha a levegőztető beleesik a vízbe, fontos, hogy betartsa az alábbi utasításokat: Ne tegye a kezét a vízbe! Áramtalanítsa a levegőztetőt mielőtt belenyúl a vízbe! Azonnal húzza ki a levegőztetőt, ha elektromos alkatrész lett vizes.
-Óvatosan ellenőrizze a pumpát, amikor újra üzembe helyezi. Ne kapcsolja be, amíg bármelyik része a levegőztetőnek vizet, aminek normális esetben nem szabadna!
-Tilos bekapcsolni addig a levegőztetőt, ha károsodott az elektromos kábel vagy a csatlakozó, vagy ha más károsodás látható vagy üzemzavar.
A szivattyú vizesedésének minimalizálása érdekében az akváriumot az aljzatok mellett érdemes elhelyezni. Javasolt hosszabbra hagyni a kábelt, hogy az lefelé is lógjon az akvárium mellett (lásd 2/3. kép). Ez megakadályozza a víz felfröccsenését a kábelen keresztül a konnektorhoz. Ha ez megtörténne, ne nyúljon semmihez! Szakítsa meg az áramkört, és ellenőrizze a konnektort és a kábelt nem-e vizes.
-Nagyon figyeljen a levegőztetőre, ha gyerekek vannak körülötte.
-Mindig áramtalanítsa a levegőztetőt, ha nincs használva vagy az akvárium kitakarítás előtt. Soha ne a vezetéknél fogva húzza ki az aljzatból, hanem fogja meg a dugót és úgy húzza ki a konnektorból.
-Soha ne használja más célra a levegőztetőt, mint az eredeti rendeltetése. A nem eredeti pótalkatrészek használata veszélyes lehet az emberekre, vagy a környezetre is.
-A készüléket tilos olyan helyen használni vagy tárolni, ahol a hőmérséklet 0°C alatt van.
-Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően van összeszerelve, mielőtt beüzemeli.
-Olvassa el a címkét a készüléken és annak megfelelően járjon el.
-Ha a használathoz hosszabbító kábelre van szükség, olyat használjon, ami megfelel a készülék követelményeinek, mind típusában, mind átmérőjében.
-Őrizze meg azt a használati útmutatót későbbi használatra. --- A(z) Trixie által gyártott, forgalmazott Levegőpumpa Ap120 25W megnevezésű termék ára egyes ALPHAZOO üzletekben eltérhet az online webshop áraitól.
Márka
Trixie
Várható szállítás
2021.10.21
Raktáron
4 279 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 43 Ft
Adatok
gtin
4011905863009
Cikkszám
TRX86300
Tömeg
220 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek