Kérdésed van? Hívj minket! +36205244474

Kiltix-Kutyanyakorv-Kozepes-53cm
Kiltix Kutyanyakörv Közepes 53cm
5 690 Ft

Kiltix Kutyanyakörv Közepes 53cm

Kullancsok és bolhák

A kullancsoknak közel 200 fertőző betegség kórokozóját terjeszthetik. Ne hagyja, hogy kedvencén élősködjenek, válassza a Kiltix-et!

Két hatóanyag kombinációja

A Kiltix nyakörvben a szintetikus piretroidok csoportjába tartozó flumetrin és a karbamátok közé sorolt propoxur található.

Már 24 óra múlva véd

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján.

Hét hónapig tart

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és bolhák ellen.
Márka
Kiltix
Specialitás
bolha ellen, kullancs ellen
Várható szállítás
2023.01.31
5 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 57 Ft
Szerintünk ezekre a termékekre is szükséged lehet!
Részletek
Milyen hatóanyagok vannak a Kiltix nyakörvben?

A Kiltix nyakörvben a szintetikus piretroidok csoportjába tartozó flumetrin és a karbamátok közé sorolt propoxur található. A flumetrin kiváló akaricid, azaz kullancsellenes hatásáról ismert.
A Kiltix nyakörv hatóanyagainak keverékével végzett vizsgálatok megnövekedett kullancs és bolha ellenes hatást és hosszabb hatékony időtartamot mutattak, mint a hatóanyagokkal külön-külön végzett kezelések.

Hogyan működik a Kiltix nyakörv?

A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagok megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni, így a nyakörv hatékony a pihenés időszakában és futás közben is.
Adatok
Cikkszám
5751
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek