Biosand Fehér Szuper Csomósodó, Bentonit 10L macskaalom

Cikkszám: BSSAB10108
Biosand-Feher-Szuper-Csomosodo-Bentonit-10L-macskaalom

Biosand Fehér Szuper Csomósodó, Bentonit 10L macskaalom

Cikkszám: BSSAB10108
Raktáron 
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
A BioSand terméksor terméke teljesen higiénikus macska alom, kifejlesztve mindazok számára, akik különösen odafigyelnek a kedvencük egészségére. A BioSand terméksor higiéniáját egy speciális fertőtlenítőszer nyújtja, amely megszünteti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, így biztosítva a tökéletes higiéniát kis kedvence számára.
A BioSand szuper csomósodó alom, finomított, fehér, természetes ásványi bentonit. Az alom annyira finomított, hogy a folyadék nem képes lefolyni az alomtálca aljába. Az alom gyors és jelentős csomosódása lehetővé teszi a szennyeződés teljes mértékű eltávolítását, a maradék almot tisztán és szárazon hagyva. Babahintőpor illattal.
- higiénikus
- csomósodó
- finom szemcsék
- illatos
- fehér
- kb. 50 napig elegendő --- A(z) Biosand által gyártott, forgalmazott Biosand Fehér Szuper Csomósodó, Bentonit 10L macskaalom megnevezésű termék ára egyes ALPHAZOO üzletekben eltérhet az online webshop áraitól.
Márka
Biosand
Várható szállítás
Várható szállítás

A várható kiszállítás délig történő megrendelés esetén érvényes és csak tájékoztató jellegű. Délutáni rendelés esetén 1 nappal később történhet meg a kiszállítás!

2020.09.30