Kérdésed van? Hívj minket! +36205244474

Mágneses csörgő 22 cm, piros / szürke

A mágnes megakadályozza a nem kívánt hangokat, könnyen és gyorsan használható. Fényvisszaverő csíkkal. Csattal az övhöz rögzíthető. A burkolat levehető burkolat, kézzel mosható.
A csörgő hangja egyértelműen különbözik a szokásos hangoktól, amit a kutyák minden nap hallanak. A mágnes megakadályozza a nem kívánt hangokat séta vagy más módon mozgás közben. Gyorsan kezelhető és használható. Először ismertesse meg kutyáját az ismeretlen hanggal. Ne azonnal próbáljon viselkedési problémákat kezelni a csörgő segítségével. Eltart egy ideig, amíg kutyája rájön, hogy csak a csörgőt használja, ha csinál valamit, amit nem ön nem szeretne, hogy csináljon. A hang segít a közvetlen irányításban, hogy a kutya Önre figyeljen. Jutalmazza a kutyát érte. Egyszerre csak egy problémát próbáljon megoldani a csörgő segítségével. Beszéljen is, mint például a "nem", amikor a csörgőt használja, hogy megzavarja az adott viselkedést. Felhívjuk figyelmét, hogy több kutya esetén a csörgőt egyszerre csak egy kutyával használja.
Javaslatok a csörgő használatára:
A kutya visszahívása
Azt akarja, hogy a kutyája visszatérjen akkor is, ha valami elvonja a figyelmét és nem összpontosít Önre. Ekkor ismertesse meg a csörgő hangját a kutyával. Hagyja, hogy kutyája annyira távolodjon el Öntől, amennyire csak akar, egy hosszú pórázon. Óvatosan dobja a csörgőt a kutya közelében (így könnyű oda irányítani a figyelmét). Amint a kutya reagál a csörgőre, és ránéz, szóljon rá, hogy "ide" vagy adjon másik parancsot. Általában a kutya kíváncsi a csörgőre, és felé fordul. Azonnal bátorítania kell, hogy jöjjön vissza Önhöz (hívással, tapssal). Jutalmazza, amit visszatért Önhöz.
Ülj le és maradj
Azt akarja, hogy kutyája üljön le / maradjon, amíg nem adja meg a következő parancsot. Vigye a kutyáját a kívánt helyzetbe (ezt jól kell ismernie már). Mondja ki: "Ülj le!" / "Maradj!" (a legjobban, ha megerősíti egy vizuális jellel) és lassan távolodjon el kutyájától. Kezdetben csak néhány lépést távolodjon el, majd lassan növelje a távolságot. Közben figyelje a kutyát. Amint a kutya felemelkedik, azonnal dobja el a csörgőt, és ismételje meg a parancsot és a vizuális jelet. Helyezze a kutyáját az eredeti helyzetbe, és ismételje meg a gyakorlatot. Ha a kutya engedelmeskedik, és ül, amíg csak akarja, akkor rendkívül dicsérje meg hanggal és étellel / játékkal. Amikor szabadon engedi a kutyát, mindig adjon olyan parancsot, mint a "Menj!" vagy "Fuss!". Jutalmazza kutyáját a gyakorlat minden egyes szakaszában, ha jól cselekedett, és dicsérje őt a hanggal is!
Márka
TRIXIE
Várható szállítás
2023.02.09
Nincs raktáron
5 159 Ft
Egységár: 49 606 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok értéke: 52 Ft
Adatok
gtin
4011905228686
Cikkszám
TRX22868
Tömeg
104 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek